Renovatie parket - Parketvloeren 't Interieurke

Onderhouden, herstellen én renoveren.

Mits het juiste onderhoud gaat een kwaliteitsvolle parketvloer je hele leven mee.
Is je oude parketvloer toe aan een grondige onderhoudsbeurt?
Is een volledige renovatie of vervanging aangewezen? Onze parketexperts geven een tweede leven aan jouw bestaande parketvloer.

Volledig renoveren van parket

Wanneer je parketvloer aan vernieuwing toe is, dan komen we ter plaatse om de mogelijkheden voor renovatie te bespreken. Is het onmogelijk om de parketvloer te behouden? Dan bieden we een totaalservice voor het vervangen van je oude parketvloer door een nieuwe.

Dankzij gespecialiseerde vergrijzingsmethodes en voorbewerkingen van het parkethout bootsen we met een nieuwe parketvloer de authenticiteit van een oude vloer perfect na. Ontdek de mogelijkheden in één van onze showrooms in Leuven, Mechelen en Tienen.

 

 

Onderhouden van parket

Met het juiste onderhoud blijft je parketvloer er vele decennia stralend uitzien. Wij geven je graag handige tips om je parketvloer te onderhouden. Elk type parketvloer heeft zijn eigen onderhoudsweetjes: geboend parket, geolied parket, gelakt parket of verzeept parket.

Geen zin of tijd om zelf je parketvloer te onderhouden? Schakel onze parketspecialisten in voor het grondig opboenen, oliën of doorgedreven schoonmaken van je parketvloer wanneer deze door ons werd geplaatst.