Getuigenissen

Onze klanten getuigen

Onze strategie is gebaseerd op kwaliteit van de bovenste plank.
Dit geldt voor het gebruikte materiaal (hout dat op een eerlijke manier op de markt is gekomen), 
producten en service, maar evenzeer in het nakomen van gemaakte afspraken.
Klantentevredenheid dragen we hoog in het vaandel. 

De vele spontane reacties die we zowel mondeling als schriftelijk mogen ontvangen bevestigen dit.
Er bestaat voor ons geen mooiere reclame.
  

Reeds meer dan 25 jaar is ’t Interieurke onze vaste partner voor alle parketwerken. Never change a winning team! De kwaliteit, het vakmanschap en klantvriendelijkheid zijn waarden die voor ons enorm belangrijk zijn en die ’t Interieurke hoog in zijn vaandel draagt. In een samenwerking met projectpartners zijn we steeds op zoek naar mensen die onze ideeën kunnen versterken en door hun vakmanschap onze projecten naar een hoger niveau tillen. Gedurende de vele jaren samenwerking met 't Interieurke is dit steeds een constante geweest, waarvoor heel veel dank!

Bieke Gaelens & Eric Guldemont - The Creative Company

Al 10 jaar werken wij - heel graag - samen met ’t Interieurke. Zowel voor de renovatie van bestaand parket als de aanleg van nieuw parket, in alle stijlen en kleuren, kunnen wij rekenen op Johnny’s professionele advies. Een stipte timing, goede na-service en correcte prijzen zijn zijn handelsmerk.

Roos Blower - blower interieurVoor onze interieur- en architectuurprojecten waar een high-end afwerking wordt vooropgesteld werken we graag samen met ’t Interieurke. De jarenlange ervaring en opgebouwde technische bagage van een uitvoerder als ’t Interieurke maakt dat elk project goed wordt ingeschat en dat merk je telkens aan het prachtige resultaat. Daar zijn onze klanten blij mee en kunnen wij ook alleen maar blij mee zijn!

Kristof Stuyck & Mattias Camps - Collectiv4 Architects

We willen u en uw team hartelijk danken voor het prachtige werk dat geleverd is. Na uw uitleg in de zaak en de opmetingen bij ons thuis, kregen we veel vertrouwen in dit project en gingen we met u in zee. En wat zijn we nu gelukkig! Uw mensen kwamen stipt op de afspraak, werkten vlot door, lieten elke avond alles proper achter en hun werk is subliem. Alles werd netjes en heel nauwkeurig afgewerkt en het resultaat is schitterend. Wij maken zeker reclame voor u en uw team!

Marina & Eddy

Bij deze werd het factuur met veel plezier door ons betaald. We zijn heel enthousiast over het eindresultaat en vinden het een echte meerwaarde voor de woning. We vonden de samenwerking ook heel prettig. Een dikke merci!

Sietske & Jente

We willen jullie laten weten dat we heel tevreden zijn met het parket (het geeft een heel ander uitzicht; dank voor je advies) en dan vooral het niveau van afwerking, echt top. Gelieve het zeker ook door te geven aan de plaatsers.

Serge & Kristel

Jullie plaatsers hebben fantastisch werk geleverd! Ik heb hun dat ook al gezegd. Dank voor de -weerom- goede zorgen.

Ann & Bruno

Eerst en vooral wil ik jou graag bedanken voor het uitstekende werk. Het parket is prachtig en jullie service subliem! Wij zijn in elk geval zeer tevreden

Toni

Wij zijn heel tevreden over het geleverde werk. Blij dat we uw advies ivm de parketkeuze gevolgd hebben. Een dikke pluim voor uw personeel, soigneer ze ????! Ik zal jullie zeker aanraden bij anderen. Nogmaals bedankt.

Sven