Een parketvloer laten leggen?

sinds 1965

Wil je een parketvloer laten leggen en zoek je naar een vakbekwame parketplaatser? Vertrouw op het vakmanschap van ’t Interieurke. Als sinds 1965 vertrouwen mensen op ons voor het leggen van een parketvloer. Wij garanderen kwalitatief hoogstaande parketvloeren, piekfijn afgewerkt volgens de gewenste kleur. Jaarlijks worden wij meer dan 300 keer ingeschakeld voor het leggen van een parketvloer. Kom langs in één van onze toonzalen in Mechelen, Leuven of Tienen. Onze parketadviseurs tonen je de eindeloze mogelijkheden en staan je persoonlijk bij met het maken van de juiste keuzes. Bovendien denken wij maximaal met je mee zodat je een parketvloer kiest die perfect past in jouw interieur.

Vakmanschap in het leggen van parketvloer

Het correct leggen van parket vereist vakmanschap, ervaring en expertise. Zeker in technisch uitdagende situaties en bij het leggen van een parketvloer in complexe legpatronen, heb je nood aan ervaren parketteurs. Wij zijn gespecialiseerd in legpatronen zoals visgraatmotief, Hongaarse punt, lamel op kant of mozaïek. Ook prachtige authentieke parketdecoraties behoren tot onze specialiteiten.

Is je bestaande parketvloer aan vervanging toe?

Wij leggen niet alleen een parketvloer in nieuwbouwwoningen of bij totaalrenovaties. Ook wanneer je bestaande parketvloer aan vervanging toe is, leggen wij nieuw parket. Je mag daarbij rekenen op een totaalservice. Wij werken je nieuwe parketvloer piekfijn af.

Toonzalen in Mechelen, Leuven en Tienen

’t Interieurke beschikt over drie toonzalen in Mechelen, Leuven en Tienen. Wij leggen parketvloeren in heel Vlaanderen. Kom gerust vrijblijvend langs in onze showrooms. Onze parketadviseurs leiden je graag rond en beantwoorden al je vragen.