Parketspecialisten sinds 1965

Zaakvoerder Johnny Schoenaers leerde het ambacht van parketteur van zijn vader Henri. Deze was in 1965 gestart als zelfstandig parketplaatser. Meteen na zijn studies als kunstmeubelmaker midden jaren ‘80 ging Johnny bij vader Henri in de leer. Naast perfectionisme en het oog voor detail kreeg Johnny meteen ook de passie en liefde voor het vak mee.

Showrooms in Leuven, Tienen en Mechelen

Meteen na de intrede van Johnny in de zaak opende ’t Interieurke een showroom in Leuven. In 1986 volgde een showroom in Tienen, in 1989 opende de vestiging in Mechelen. Veeleisende klanten verdienen persoonlijke begeleiding bij het maken van de juiste keuzes voor hun parketvloer, zo vindt ‘t Interieurke.

Elke showroom bevat talrijke voorbeelden van mogelijke parketvloeren. Samen geven deze een perfect beeld van de vrijwel eindeloze mogelijkheden van parket. In Tienen word je ontvangen door de ervaren parketadviseur Greet. In Leuven verwelkomt parketadviseur Joan je met zijn jarenlange expertise. Johnny vormt je deskundige aanspreekpunt in de showroom in Mechelen, Magda is er de administratieve expert die alles in goede banen leidt.

Team van zeven parketplaatsers

Onder supervisie van Johnny beschikt ’t Interieurke over een team van zeven parketplaatsers. Elke parketteur van ’t Interieurke kent zijn vak én neemt alleen genoegen met een perfect geplaatste parketvloer.

’t Interieurke plaatst elke parketvloer in eigen beheer. Er wordt nooit gewerkt met onderaannemers of zelfstandige parketplaatsers. Wij dragen de volledige verantwoordelijkheid over het eindresultaat.