We willen u en uw team hartelijk danken voor het prachtige werk dat geleverd is. Na uw uitleg in de zaak en de opmetingen bij ons thuis, kregen we veel vertrouwen in dit project en gingen we met u in zee. En wat zijn we nu gelukkig! Uw mensen kwamen stipt op de afspraak, werkten vlot door, lieten elke avond alles proper achter en hun werk is subliem. Alles werd netjes en heel nauwkeurig afgewerkt en het resultaat is schitterend. Wij maken zeker reclame voor u en uw team!

Marina & Eddy

Bij deze werd het factuur met veel plezier door ons betaald. We zijn heel enthousiast over het eindresultaat en vinden het een echte meerwaarde voor de woning. We vonden de samenwerking ook heel prettig. Een dikke merci!

Sietske & Jente

We willen jullie laten weten dat we heel tevreden zijn met het parket (het geeft een heel ander uitzicht; dank voor je advies) en dan vooral het niveau van afwerking, echt top. Gelieve het zeker ook door te geven aan de plaatsers.

Serge & Kristel

Jullie plaatsers hebben fantastisch werk geleverd!  Ik heb hun dat ook al gezegd. Dank voor de -weerom- goede zorgen.

Ann & Bruno

Eerst en vooral wil ik jou graag bedanken voor het uitstekende werk. Het parket is prachtig en jullie service subliem! Wij zijn in elk geval zeer tevreden

Toni

Wij zijn heel tevreden over het geleverde werk. Blij dat we uw advies ivm de parketkeuze gevolgd hebben. Een dikke pluim voor uw personeel, soigneer ze ????! Ik zal jullie zeker aanraden bij anderen. Nogmaals bedankt.

Sven

Wat een topservice! Bedankt!

Gregory

Mogen we jullie hartelijk danken voor de fijne samenwerking! Jullie stielman heeft zich uitstekend van zijn taak gekweten en de vloer zéér mooi afgewerkt! 100% tevreden, echt waar!

Greet & Jo

Als het goed is moet het ook gezegd worden: prima werk dat jullie hier geleverd hebben. Uw werkman heeft dat uitstekend gedaan: mooie overgang naar de badkamer en trap, alles netjes achtergelaten. We zijn zeer tevreden.

Liliane

Graag willen wij langs deze weg onze dank uitspreken voor de correcte uitvoering van de werken. Wij zijn in ‘de wolken’ door het resultaat.

Marc

We willen jullie bedanken voor het mooie parket, die op een professionele en correcte manier gelegd werd, voor de goede raad, de snelle service en de stiptheid waarmee jullie te werk gingen. We kunnen dit waarderen, we hebben eerlijk gezegd al anders meegemaakt. Jullie zijn een aanrader!

Paul & Karen

Aan de mensen die mijn prachtige parketvloer gelegd hebben. Na al die jaren dienst ligt mijn vloer nog steeds even prachtig.Ik en mijn man hebben er al dansend al veel plezier gemaakt. Ook wanneer we barstende ruzie hadden hielp het om het al dansend uit te praten. Bedankt voor het redden van mijn huwelijk.

Erica