Deze parketvloer past perfect bij een modern interieur

Hout heeft heel wat voordelen. Het heeft een diepe, warme uitstraling en het blijft een natuurlijk product. Dat voel je als je een ruimte binnenkomt. Hou je van een modern interieur? En wil je tegelijk een houten vloer in je woning? Laat je dan inspireren door dit voorbeeld: een parketvloer in een moderne badkamer.

 

deze-parketvloer-past-perfect-bij-een-modern-interieur-1

 

Voor dit project hebben we een houten vloer gelegd in de badkamer. De parketvloer past perfect bij het moderne interieur. Veel mensen associëren een moderne stijl met een koude, kille uitstraling. Dat is zeker niet altijd het geval.

 

Het lijkt misschien contra-intuïtief, maar met de juiste behandeling kan je parket perfect in de badkamer leggen. Zo krijg je een warme sfeer in een van de meest gebruikte ruimtes van je woning.

 

deze-parketvloer-past-perfect-bij-een-modern-interieur-2

 

De mooie, donkere wanden en de lichtere houtkleur van het parket passen perfect bij het witte plafond en de witte badkamermeubels. De hele ruimte krijgt zo een klassevolle uitstraling.

 

Het limoengroene textiel geeft dan weer extra karakter aan de badkamer. En de grote raampartij zorgt ervoor dat het licht gemakkelijk binnenvalt en mooi weerkaatst op de vloer, zodat die meer diepgang krijgt.

 

Ben je op zoek naar een parketvloer voor een modern interieur? En ben je helemaal wild van dit voorbeeld? Kom de planken zeker eens bekijken in onze showroom.

 

Want een foto geeft een goed idee van de sfeer die de vloer brengt, maar je moet de planken toch even in realiteit zien. Zo weet je perfect hoe de planken eruitzien in daglicht. En wat het effect is van artificieel of natuurlijk licht op de vloer.  Bovendien helpen onze specialisten je graag verder door op al je vragen te beantwoorden.