Niet alleen woorden, maar ook inspirerende voorbeelden

Onze deskundige parketadviseurs vertellen niet alleen veel over parket, we laten het ook zien. Elke showroom bevat tientallen inspirerende voorbeelden van parketvloeren en honderden stalen. Je maakt er kennis met de verschillende parkettypes, leert er alles over de mogelijke houtsoorten voor parketvloeren, ziet welke legpatronen er bestaan én ontdekt de mogelijke kleur- en afwerkingsmogelijkheden. Stap voor stap maak je samen met onze parketadviseurs de juiste keuzes voor een vrijblijvende offerte.

Wat na je bezoek aan onze showroom?

  • Op basis van je initiële voorkeuren in onze showroom en de meegebrachte afmetingen of plannen van de ruimte, berekenen we vrijblijvend een prijsofferte.
  • Na je bezoek aan onze showroom is het onze beurt om langs te komen. Tijdens ons plaatsbezoek analyseren we technisch alle ruimtes én brengen we de gekozen stalen mee. Zo kan je bekijken of en hoe je voorlopige keuzes in de ruimte passen. Tijdens dit plaatsbezoek meten we alles grondig op én bekijken we waar er bijzondere ingrepen nodig zijn voor de afwerking. Wij gaan nooit aan de slag op een plaats die we vooraf niet zelf hebben geïnspecteerd.
  • Als je definitief voor ons kiest, maken we verdere afspraken over de gewenste en haalbare timing voor het plaatsen van je parketvloer.